アンティカ・オステリア・デル・ポンテ
MENU GOURMAND
最初のお楽しみ
One bite appetizer
アミューズ
Small starter
北海道オホーツク産 帆立貝のソテー タマリンドのソース
エシャロット・ニンニク・小玉葱のカンディート
ミントのアクセントを加えて
Pilgrim scallops with candied onions, shallot and garlic, tamarind and mint flavoured
鱈のコンフィとショートパスタ“リ クアドリ”
タジャスカ種のオリーブとリコッタチーズのクレーマ
オーリオ・マジョラーナのアクセント
Ri-quadri with cod fish confit, ricotta cheese and “taggiasche” black olives cream, marjoram olive oil
宮崎県日向市産平スズキのソテー オゼイユのソース
クスクスに見立てたカリフラワーを添えて
Sea Bass with sorrel sauce and cauliflower cuscus
又は Or
北海道から空輸で届いた蝦夷鹿ヒレ肉にラルドをつめてローストしました
ほのかにカカオの香るポルト酒のクリームソースで
Roasted larded venison fillet with Porto wine and cocoa sauce
プレデザート
Small dessert
本日のデザート
Dessert of the day
プティフール
Petits fours
コーヒー、紅茶 又は ハーブティー
Coffee, tea or herb tea
アンティカ・オステリア・デル・ポンテ
TEL:03-5220-4686
住所:東京都千代田区丸の内2-4-1 丸の内ビルディング36F


